Cambuur vult technische staf aan met Hulshoff en Slot

Ger
12 november 2015, 13:21

SC Cambuur heeft Sipke Hulshoff en Arne Slot per direct opgenomen in de technische staf. Eerstgenoemde heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf seizoen. Slot zal in ieder geval tot het einde van deze voetbaljaargang betrokken blijven bij het eerste elftal.

Hulshoff (40) als Slot (37) waren allebei vorig seizoen in de rol van respectievelijk stagiair en assistent-trainer al onderdeel van de staf van Cambuur. "Sipke heeft vorig seizoen een goede indruk gemaakt op zowel de trainers als de andere mensen binnen de club. Hij is een zeer kundige trainer en kent bovendien de spelers en clubcultuur goed. Voor Arne geldt min of meer hetzelfde. Hij heeft dit seizoen als trainer van Jong SC Cambuur nog maar eens laten zien wat hij in zijn mars heeft", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de clubwebsite.

Sandor van der Heide werd deze week bij de moeizaam presterende club uit Leeuwarden uit zijn rol gezet als assistent. Hij maakt nu deel uit van het analyse en scoutingsteam.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen