KNVB gaat met Duitse bond praten over doorgaan duel

14 november 2015, 12:56   Bijgewerkt: 14 november 2015, 13:07

De gebeurtenissen van vrijdag in Parijs hebben ook grote indruk gemaakt op de KNVB. De Nederlandse voetbalbond komt daags na de aanslagen in de Franse hoofdstad met een verklaring, waarin het schrijft dat de KNVB 'diep geschokt is'. De bond laat ook weten dat het met Duitse bond in gesprek gaat over het oefenduel van dinsdag.

"De KNVB, inclusief het Nederlands elftal, zijn staf en bestuurders die nu nog bijeen zijn in Wales, is diep geschokt door de gebeurtenissen van vrijdagavond en -nacht in Parijs. Deze tragedie is nauwelijks te bevatten", schrijft het op de eigen website. "De bond spreekt zijn medeleven uit aan de nabestaanden van de slachtoffers en leeft mee met Frankrijk, waar de gevolgen van deze terreuraanval het hardst gevoeld worden."

Eerder vandaag (zaterdag) liet de Duitse bond al weten dat het twijfelt of de wedstrijd tegen Oranje wel door moet gaan. "Zoals bekend, speelt het Nederlands elftal dinsdag een interland in Hannover tegen Duitsland. Vanwege de betrokkenheid van het Duitse elftal bij de gebeurtenissen in Parijs, treedt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen vandaag in overleg met zijn collega bij de Duitse bond, teneinde te bezien wat de consequenties zijn voor de interland van dinsdag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen