Zidane: "Hazard is spectaculair om naar te kijken"

Jw
15 november 2015, 19:06

Zinedine Zidane ziet in Eden Hazard een absolute wereldtopper. De Franse legende kijkt graag naar de Belgische vleugelspeler van Chelsea, die op dit moment worstelt met zijn vorm. Volgens Zidane is het slechts een kwestie van tijd voordat Hazard weer schittert op het veld. 

"Ik heb geen enkele twijfel dat Hazard sterk terugkomt. Na Messi en Ronaldo is hij mijn favoriete speler. Het is spectaculair om naar hem te kijken", aldus Zidane, die momenteel het tweede elftal van Real Madrid traint en eerder als scout verbonden was aan de Koninklijke. Hij werd daarom gevraagd of de Spaanse topclub Hazard in het vizier heeft. "Of ik hem naar Real Madrid zie vertrekken? Ik vind het een geweldige speler, dat is alles wat ik er over zeg."

De lofzang van Zidane over Hazard wordt door enkele Spaanse en Britse boulevardkranten opgepikt als hint voor een transfer. De 24-jarige Belg werd vorig jaar door zijn collega's uitgeroepen tot speler van het jaar, maar dit seizoen heeft hij - net als de hele ploeg van trainer José Mourinho - moeite met het vinden van zijn vorm. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen