Kuyt: "Eén front vormen tegen dit soort idioten"

Ger
16 november 2015, 08:21

Dirk Kuyt verbleef met zijn gezin in Disneyland Parijs toen hij hoorde dat in de Franse hoofdstad meerdere aanslagen waren gepleegd. De aanvaller van Feyenoord en zijn vrouw besloten eerder dan gepland terug te keren naar Nederland.

Kuyt hoorde de volgende ochtend dat Disneyland voor het eerst in jaren de deuren had gesloten, omdat Frankrijk in diepe rouw was en uit voorzorg. "Het sterkte ons in onze mening snel weg te gaan", zegt de Katwijker in De Telegraaf. "Maar hoe vertel je dat je kinderen die daarvoor de dag van hun leven hebben gehad? In Disneyland en op de terugweg heb ik wel veel nagedacht over de vrijheid van onze kinderen."

Kuyt is het met de burgemeester van Amsterdam eens dat we gewoon moeten doorgaan met ons leven. "Maar onze politieke leiders moeten er wel heel serieus mee aan de slag hoe ze dit probleem oplossen. Waarbij wij er als bevolking voor moeten zorgen dat we niet met een beschuldigende vinger naar één groep gaan wijzen, maar juist één front vormen tegen dit soort idioten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen