Van der Sar baalt van vertrek Cruijff: "Ontzettend zonde"

16 november 2015, 20:13

Edwin van der Sar is negatief verrast door het vertrek van Johan Cruijff als adviseur van Ajax. De clubicoon heeft zijn rol vandaag (maandag) naast zich neergelegd, omdat hij vond dat kern van zijn beleid niet werd uitgevoerd bij de club. "Ik heb hem zelf niet gesproken. Ik heb het in de krant gelezen en het is ontzettend zonde dat het zo ver is gekomen", laat statutair directeur Van der Sar weten.

"Ik had liever gezien dat we iedereen aan boord hadden gehouden", vervolgt de oud-keeper in De Telegraaf. "Het is duidelijk dat hij zijn naam niet meer wil verbinden aan dat wat hier bij Ajax gebeurt, maar ik wil benadrukken dat wij hier geen koerswijziging hebben ingezet. De uitgangspunten waarmee onze jeugdopleiding werkt worden niet veranderd."

Van der Sar zag vorige week ook Wim Jonk, door toedoen van Ajax, afzwaaien bij de club. "Dat er een arbeidsconflict met Wim Jonk is vind ik heel vervelend, maar daar ga ik inhoudelijk nu niks over zeggen", houdt de beleidsbepaler zich op de vlakte. Waarschijnlijk gaat een arbitragecommissie oordelen over de situatie van Jonk bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen