Deschamps: "Het wordt zeker een emotionele wedstrijd"

16 november 2015, 20:56

De ogen in de voetbalwereld zullen dinsdagavond gericht zijn op Wembley. Daar spelen Engeland en Frankrijk tegen elkaar en dat duel staat vooral in het teken van de terreuraanslagen van vrijdag in Parijs. Frankrijk-bondscoach Didier Deschamps verwacht een heftige avond in Londen.

Frankrijk kreeg de afgelopen dagen veel steun van Engeland. "Ik wil de Engelse fans bedanken voor hun medeleven. Ik weet zeker dat de wedstrijd van morgen een emotionele gaat worden", zei de coach op de persconferentie. "Ik ga het niet hebben over de beslissing om de wedstrijd door te laten gaan. We zijn hier om onze kleuren blauw, wit en rood met misschien nog wel meer trots te vertegenwoordigen dan voorheen."

Vrijdag waren er tijdens het duel van Frankrijk met Duitsland in het stadion knallen te horen van de aanslagen. Vanwege de onveilige situatie in Parijs besloot de Duitse selectie de nacht door te brengen in het Stade de France. "Toen we hoorden dat Duitsland in het stadion wilde blijven, heb ik Joachim Löw gezegd dat wij ook zouden blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen