Fenerbahçe: "Niet van plan Van Persie te verkopen"

17 november 2015, 18:16

Volgens Sky Sports wil Fenerbahçe zich versterken met de Braziliaanse spits Fred, maar de Britse televisiezender meldt tevens dat de Turkse topclub Robin van Persie desondanks niet kwijt wil. In het geruchtencircuit wordt gesuggereerd dat de Nederlandse aanvaller en Fenerbahçe wel eens spoedig uit elkaar kunnen gaan omdat het niet zou boteren tussen hem en coach Vitor Pereira.

"Die geruchten hebben als doel onze speler Van Persie te demotiveren", zegt een woordvoerder van Fenerbahçe. "We zijn niet van plan Van Persie te verkopen en hij wil ook niet weg. Hij is een waardevolle speler voor onze ploeg en hij zal ons van dienst blijven." Van Persie heeft nog een contract tot de zomer van 2018 bij Fenerbahçe.

Van Persie verruilde Manchester United afgelopen zomer voor Fenerbahçe. In Istanbul kan hij echter nog niet imponeren. Hij maakte in alle officiële wedstrijden pas vijf doelpunten en speelde slechts twee keer de volle negentig minuten. Naar verluidt zouden Feyenoord én FC Barcelona interesse in hem hebben.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen