Feyenoord rekent erop dat Kuyt snel bij gaat tekenen

18 november 2015, 07:33

Feyenoord hoopt op korte termijn met Dirk Kuyt overeenstemming te bereiken over een contractverlenging. De routinier keerde afgelopen zomer terug naar Rotterdam-Zuid en tekende een contract voor één jaar, waarbij de intentie uitgesproken werd om langer met elkaar door te gaan. De kans is groot dat er nog voor de winterstop duidelijkheid komt over een nieuwe verbintenis, meldt directeur Martin van Geel.

"Het zou inderdaad zomaar kunnen dat we er al eerder met elkaar uit zijn", zegt Van Geel op de website van Voetbal International over de gesprekken met Kuyt over een nieuw contract. "Al hebben we daar niet een bepaalde deadline aan gekoppeld. Feit is dat we heel tevreden zijn met elkaar. Dat geldt voor Dirk en dat geldt voor ons. Dus het moet wel heel gek lopen willen we onze samenwerking niet verlengen."

Met tien doelpunten in twaalf competitieduels is Kuyt (35) dit seizoen van grote waarde voor Feyenoord. In oktober wist hij zowel tegen sc Heerenveen als tegen AZ drie keer in één duel te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen