Ajax-fans protesteren: "Kappen met die shit!"

18 november 2015, 21:23

De supporters van Ajax voeren komende zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur actie om hun onvrede te laten blijken over de gang van zaken in het bestuur van hun favoriete club. Ajax wil breken met hoofd jeugdopleiding Wim Jonk, maar die weigert te vertrekken. Afgelopen maandag besloot Johan Cruijff te stoppen als adviseur van de club.

"Als politiek en ego's gaan winnen, gaat onze club kapot", schrijft het bestuur van de AFCA Supportersclub op Facebook. "De recente onrust bij Ajax is voor heel veel supporters een gruwel. Na met verschillende partijen om tafel te hebben gezeten en de gesprekken die nog gepland staan met de Ajax-directie en -bestuursraad, willen wij als supporters een statement maken tegen de (bestuurlijke) wanorde en chaos die nu bij Ajax de kop opsteekt."

Het is de bedoeling dat in de eerste helft tegen Cambuur de vakken op Zuid I en VAK410 leeg blijven. "Alleen op deze manier kunnen wij laten zien dat wij als supporters de situatie totaal onaanvaardbaar vinden. Om met de woorden van een bekende oud-voetballer te spreken: Kappen met die shit!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen