Bale fit voor El Clásico: "Klaar voor het gevecht"

19 november 2015, 13:35   Bijgewerkt: 20 november 2015, 11:02

Gareth Bale is klaar voor El Clásico, komende zaterdag tegen FC Barcelona. De aanvaller van Real Madrid stond de afgelopen zes weken aan de kant vanwege een blessure, maar kan in de kraker tegen de aartsrivaal in het Santiago Bernabeu zijn rentree maken.

"Ik voel me fit, sterk en ben klaar voor het gevecht", citeert de Spaanse sportkrant Marca Bale. "Real Madrid en FC Barcelona zijn de grootste clubs van Spanje. De rivaliteit is enorm, dat is al vele jaren zo. We strijden altijd om de landstitel, Champions League en andere prijzen. De rivaliteit is groot, wat voor extra druk zorgt op het veld en de wedstrijden altijd zo opwindend maakt. Zij zullen op dezelfde manier spelen als altijd en dat gaan wij ook doen. Ik weet zeker dat beide ploegen er een aanvallende wedstrijd van gaan maken, waarbij het team dat de meeste doelpunten maakt zal winnen. Hopelijk scoren zij niet te vaak, want dat betekent dat Madrid zal winnen."

Real Madrid is met drie punten achterstand op koploper FC Barcelona de nummer twee van de Spaanse competitie. Bale: "Tot dusver zijn we goed in vorm, we hebben pas één wedstrijd verloren. Maar ik ben wel van mening dat er nog ruimte voor verbetering is. Ik hoop dat wij ons gedurende het seizoen blijven ontwikkelen en dat dit zal leiden tot de winst van het kampioenschap."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen