Iniesta hoopvol: "Het ziet er goed uit bij Messi"

Jw
19 november 2015, 18:50

Verschijnt Lionel Messi zaterdagavond aan de aftrap in Santiago Bernabéu? Over die vraag gaat het vooral in Spanje in aanloop naar El Clásico. De Argentijnse superster van FC Barcelona is pas net hersteld van een zware knieblessure, maar de eerste voortekenen wijzen erop dat hij zijn rentree kan maken tegen Real Madrid. Volgens aanvoerder Andrés Iniesta oogt Messi fit op de trainingen.

Messi raakte eind september geblesseerd aan zijn knie. De verwachting dat hij twee maanden moest revalideren was goed ingeschat. De 28-jarige aanvaller heeft de training na ruim zeven weken volledig hervat. "Het ziet er goed uit, maar er zijn nog twee dagen te gaan. Op zaterdag kunnen we pas echt zien hoe hij zich voelt. Hopelijk kan hij spelen, want of het nou vanaf het begin is of niet, hij is een cruciale speler voor ons."

Toch heeft FC Barcelona bewezen ook zonder Messi aansprekende resultaten te kunnen boeken, wat het vooral te danken heeft aan het duo Luis Suarez-Neymar. "Onze ploeg is competitief genoeg om ook zonder Messi serieus mee te doen", aldus Iniesta.

FC Barcelona speelt zaterdag om 18.15 uur (Nederlandse tijd) tegen de aartsrivaal. De Catalanen beginnen met drie punten voorsprong aan de uitwedstrijd. "Het is onze vorm dat ons vertrouwen geeft. We spelen op elk aspect van het spel erg consistent, zeker in de laatste wedstrijden. Maar we weten dat dit nooit een makkelijke wedstrijd is. Beide teams hebben spelers die een wedstrijd op zijn kop kunnen zetten."

Bij Real Madrid is het wel zeker dat Gareth Bale op tijd fit is voor de Spaanse kraker. "Ik voel me fit, sterk en ben klaar voor het gevecht", zei de Welshman, die ook kampte met een knieblessure, eerder vandaag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen