Beerens klaar voor rentree bij Hertha BSC

Jw
19 november 2015, 22:53

Roy Beerens staat te trappelen om weer belangrijk te worden voor zijn werkgever Hertha BSC. De Nederlandse vleugelspeler was twee maanden geblesseerd aan zijn kuit, maar is weer topfit. Hij kan komende zondag tegen het Hoffenheim van trainer Huub Stevens zijn rentree maken. 

Beerens werd vlak voor de interlandperiode al bij de selectie gehaald door trainer Pál Dárdai, maar de oud-speler van AZ bleef tegen Hannover 96 op de bank. Daardoor bleef Beerens op twee competitiewedstrijden en nul doelpunten staan dit seizoen. Hij hoopt daar komend weekend verandering in te brengen. "Voor mij gaat het nu pas echt beginnen", aldus Beerens tegen Kicker. "Ik was vorig seizoen belangrijk voor Hertha BSC en ik wil dat nu weer worden."

Beerens, die vorig seizoen tot 27 wedstrijden en vier doelpunten kwam in de Bundesliga, krijgt er overigens nog een zware taak aan om zich terug te knokken in de basiself. Zonder de Nederlander doet de club uit Berlijn het namelijk uitstekend. Hertha BSC staat momenteel op de vierde plaats in de Bundesliga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen