Koploper Go Ahead voorlopig zonder Lambooij

20 november 2015, 07:52

Go Ahead Eagles, de trotse koploper van de Jupiler League, moet het voorlopig stellen zonder Lars Lambooij. De middenvelder is onder het mes gegaan en heeft 'zeker enkele weken' nodig om hiervan te herstellen. Tijdens een kijkoperatie zijn zwevende deeltjes kraakbeen uit zijn knie verwijderd, meldt de club.

De 27-jarige Lambooij was in de eerste maanden van dit seizoen een vaste waarde bij Go Ahead Eagles. Twee weken geleden, tegen FC Dordrecht (3-0), ontbrak hij wegens zijn knieklachten al in de selectie.

Naast Lambooij zitten nog twee Go Ahead-spelers in de lappenmand. "Chris David is momenteel bezig met de voorbereidingen op zijn knieoperatie", zegt coach Dennis Demmers. "Hij kan zijn been niet volledig strekken. Hij traint de kracht en mobiliteit in zijn knie op, zodat de operatie kan plaatsvinden. Mohamed Hamdaoui is wat verder in zijn herstel. Zijn revalidatie vindt in samenspraak met onze medische staf plaats in Amsterdam."

Go Ahead speelt vanavond (vrijdag) in de Jupiler League tegen FC Oss, de hekkensluiter. "Als koploper zijn we favoriet in deze wedstrijd", weet de coach. "We gaan, net als in elke wedstrijd, voor de overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen