El Ahmadi: "Islam maakt mij een beter mens"

20 november 2015, 13:44

De gebeurtenissen van de afgelopen week komen hard aan bij Karim El Ahmadi. De aanslagen in Parijs zijn gepleegd door moslimextremisten en een gevolg daarvan is dat de islam over de hele wereld in een kwaad daglicht komt te staan. Daar baalt de middenvelder van Feyenoord van, zegt hij bij de NOS.

"Het is jammer. De islam maakt mij een beter mens. Ik voel alleen maar liefde in mijn geloof. Dat houdt mij met beide benen op de grond. Dat deel zien en weten mensen niet", aldus de Marokkaan. Ook in de kleedkamer van Feyenoord zijn de aanslagen, uiteraard, ter sprake gekomen. "Je praat erover met de jongens, dat is logisch. Voor mij is het dubbel. Ik kan me niet voorstellen dat je zoiets doet uit naam van je geloof."

Met Feyenoord moet El Ahmadi dit weekend 'gewoon' weer voetballen, thuis tegen FC Twente. Door alles wat er gebeurd is, voelt de wedstrijd voor de Marokkaan anders dan anders. "Tuurlijk ben ik wat gespannen. Maar we moeten daar niet te veel mee bezig zijn. Voetbal moet plezier zijn, dat moeten we uitstralen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen