"Met strijd en beleving het Feyenoord lastig maken"

20 november 2015, 14:22

FC Twente hoopt dit weekend eindelijk weer eens wat vertrouwen op te doen. De dolende ploeg uit Enschede moet naar de Kuip voor een wedstrijd tegen Feyenoord, de nummer drie van de ranglijst. Geen eenvoudige klus, weet coach René Hake. Hij hoopt echter op een stunt van zijn ploeg in Rotterdam-Zuid.

"Het is voor een speler of trainer altijd speciaal om in De Kuip te spelen, maar uiteindelijk ga je er naar toe om het maximale resultaat te halen", blikt hij op de clubsite vooruit op het duel. "Voor veel jongens is De Kuip nieuw, een mooie uitdaging. We zullen volle bak moet spelen en ons niet moeten laten overrompelen. Vanuit een goede teamorganisatie en met veel strijd en beleving het Feyenoord daar zo lastig mogelijk maken."

Erg gericht heeft Hake nog niet kunnen trainen, veel van zijn spelers ontbraken de afgelopen anderhalve week. "We hebben door de interlandperiode afgelopen week met een kleine groep spelers op het veld gestaan, waar we wel heel specifiek mee hebben kunnen trainen. Je hoopt de groep altijd eerder bij elkaar te hebben, maar dat kan niet door de interlands. De echte voorbereiding op Feyenoord is daardoor vrijdag begonnen. Door de interlandperiode zijn de jongens afgelopen weekend een paar dagen niet op de club geweest en ik denk dat ze dat wel goed heeft gedaan, zodat we nu met volle energie richting Feyenoord kunnen werken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen