PSV legt Zoet en De Wijs tot medio 2019 vast

20 november 2015, 14:37

Niet één, maar twee contractverlengingen vielen er vrijdag te noteren bij landskampioen PSV. Naast de talentvolle verdediger Jordy de Wijs zette ook doelman Jeroen Zoet zijn handtekening onder een langere verbintenis. Zowel De Wijs als Zoet ligt nu tot de zomer van 2019 vast in het Philips Stadion.

Zoet is blij dat zijn toekomst in Eindhoven ligt: "Ik ben heel blij met wat ik hier heb. Ik zit vanaf mijn vijftiende bij PSV en heb een goed gevoel bij de club en de stad Eindhoven. Ik kan hier bovendien nog veel leren. Het doel is om dat te doen en hier nog zeker een aantal jaar te spelen. Daar kijk ik erg naar uit", zegt hij op PSV.nl.

"Het is altijd bijzonder als we een contract van een belangrijke speler verlengen maar deze is nog specialer", zegt directeur Marcel Brands. "Jeroen zit al lang bij PSV, heeft zich goed ontwikkeld en heeft het zelfs tot Oranje geschopt. Wij denken dat hij het nog verder gaat schoppen en zijn daarom heel blij met dit moment."

Ook de 19-jarige De Wijs, die onlangs debuteerde in het eerste, is opgetogen: "Ik ben hier onwijs blij mee. De club sprak eerder al uit dat ze heel tevreden waren over mijn ontwikkeling. Het is fantastisch dat ik nu dit contract kan tekenen. Mijn ambitie is om hier ooit basisspeler te worden. Daar ga ik alles aan doen."

Over de contractverlenging van De Wijs zei Brands: "Ook op deze verlenging ben ik trots. Jordy speelt al elf jaar hier, zit al heel dicht bij de A-selectie en heeft deze verlenging de laatste twee jaar helemaal zelf verdiend. Hij mag trots zijn op de ontwikkeling, dit is een heel mooi moment voor hem en voor PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen