Luis Enrique: "Fitte Messi is fantastisch nieuws"

Ger
20 november 2015, 17:02

Trainer Luis Enrique wil nog niet verklappen welke rol Lionel Messi gaat spelen in de topwedstrijd tegen Real Madrid. De sterspeler van FC Barcelona stond de afgelopen weken aan de kant vanwege een knieblessure, die hij eind september opliep tijdens een competitieduel met Las Palmas.

"We gaan vol vertrouwen aan El Clásico beginnen. Met onze vorm zit het wel goed", verwijst Luis Enrique naar de recente klinkende uitslagen van de Catalaanse grootmacht. Bij afwezigheid van Messi namen Neymar en Luis Suarez de ploeg bij de hand. De van blessureleed herstelde Argentijn maakt in Estadio Santiago Bernabéu mogelijk zijn rentree. Luis Enrique: "Of hij nu gaat spelen of niet, het is fantastisch nieuws dat Messi weer fit is."

De druk in de Spaanse kraker ligt vooral bij Real Madrid, aangezien Barcelona dit seizoen drie punten meer verzamelde. "Maar deze wedstrijd zal niet beslissend zijn in de titelstrijd", stelt de Barça-coach. "Desondanks willen we dit duel natuurlijk wel graag winnen. Het zal niet eenvoudig zijn, want ik verwacht een sterk Real. Hopelijk krijgen de fans morgen een voetbalfeest te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen