Ten Hag: "Uitdagend programma, vol gas geven"

Ger
20 november 2015, 20:43

FC Utrecht hoopt zondag een nieuwe stap te zetten richting de subtop in de Eredivisie. De ploeg van trainer Erik ten Hag neemt het bij de hervatting van de competitie in Nijmegen op tegen het verrassend goed presterende NEC.

"Of we op schema liggen? Ik vind dat we te weinig punten hebben. Maar: de feiten liegen niet. We moeten er nu voor zorgen dat we de punten de komende weken wél binnenharken", aldus Ten Hag op de website van FC Utrecht. "Ik heb het idee dat we steeds meer naar elkaar toegroeien. De voorwaarden die nodig zijn om punten te pakken, zijn aanwezig. Het is nu aan ons om een goede uitgangspositie voor de tweede seizoenshelft te creëren. Ons wacht een uitdagend programma. We moeten vol gas geven."

NEC is de best presterende promovendus dit seizoen. "De ploeg staat goed, is degelijk. En ze hebben wapens, met jongens als Limbombe, Santos en Ritzmaier. Natuurlijk is NEC een promovendus. Maar NEC is bovenal een echte Eredivisieclub, met een stadion, organisatie, achterland en jeugdopleiding van dat niveau", zegt Ten Hag. "Uitdagend, we zijn in een belangrijke fase van het seizoen. Dat is mooi. Dit moet je als voetballer energie geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen