Van Gaal geeft toe: "Had meer verwacht van Memphis"

21 november 2015, 11:56

Memphis Depay begon voortvarend aan zijn avontuur bij Manchester United, de zomeraanwinst was onder meer tegen Club Brugge in de voorronde van de Champions League belangrijk met twee goals. Sindsdien is de inbreng van de oud-PSV'er in Manchester beperkt en is hij ook zijn basisplaats kwijtgeraakt. Louis van Gaal geeft in Engelse media toe dat hij meer had verwacht van de international.

"Natuurlijk had ik meer van Memphis verwacht, want hij is zijn basisplaats niet voor niets kwijtgeraakt", spreekt de Nederlandse coach klare taal over zijn landgenoot in gesprek met Sky Sports. Van Gaal heeft door het teleurstellende spel van Memphis enkele wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie, zo geeft hij aan. "Ik heb Jesse Lingard en Andreas Pereira hierdoor bij de spelergroep gehouden. Ik heb overigens geen problemen met Memphis, het is gewoon een kwestie van vorm."

Manchester United speelt vanmiddag (zaterdag) om 13.45 uur tegen Watford FC. De kans is aanwezig dat Memphis dan wel in de basis begint, omdat Wayne Rooney, Anthony Martial en Antonio Valencia ontbreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen