FC Barcelona maakt Real Madrid belachelijk in El Clásico

21 november 2015, 20:19   Bijgewerkt: 21 november 2015, 23:34

Met naar schatting meer dan zeshonderd miljoen kijkers verspreid over 170 landen was het vanavond de best bekeken Clásico ooit, maar van een echte wedstrijd was geen moment sprake. Daarvoor was FC Barcelona in het Estadio Santiago Bernabeu simpelweg te goed voor Real Madrid. De Catalanen zegevierden met 0-4 in Madrid, wat gezien de verhoudingen op het veld nog relatief mager was.

Lionel Messi was de meest besproken man in aanloop naar El Clásico. De Argentijnse aanvaller stond een kleine twee maanden aan de kant vanwege een knieblessure en kon tegen Real Madrid zijn rentree maken, alleen was nog niet duidelijk of hij op de bank of in de basis zou beginnen. Uiteindelijk opteerde coach Luis Enrique voor het laatste. Maar ook zonder Messi is FC Barcelona tot mooie dingen in staat, zo bleek ook op visite bij de aartsrivaal.

Op slag van rust mocht Real Madrid van geluk spreken dat het niet ook nog 0-3 werd. In één aanval waren Suarez en Ivan Rakitic kansrijk, maar zij stuitten op respectievelijk Marcelo en Raphaël Varane. Daardoor mocht de equipe van coach Rafael Benitez nog hopen op een goede afloop en dat leek zij zich ook te realiseren aan het begin van de tweede helft. Vlak na de doelwissel waren Marcelo en James Rodriguez dicht bij de aansluitingstreffer. De Braziliaan schoot in het zijnet, de Colombiaan stuitte op Barça-keeper Bravo.

Koploper FC Barcelona heeft nu zes punten voorsprong op nummer twee Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen