Strijdvaardig Willem II pakt punt tegen teleurstellend PSV

21 november 2015, 22:51   Bijgewerkt: 21 november 2015, 23:39

PSV zal woensdag met een slecht gevoel afreizen naar Manchester United. De Eindhovenaren kenden in Tilburg een slechte generale en speelden met 2-2 gelijk. Erik Falkenburg zette met twee doelpunten een achterstand om in een 2-1 voorsprong, waarna Luuk de Jong nog voor de 2-2 zorgde.

De ploeg van Phillip Cocu leek rustig aan te willen doen en de krachten te sparen voor de zeer belangrijke wedstrijd in de Champions League, komende woensdag in Manchester. Tot nu toe verzamelde PSV zes punten en mag het niet verliezen om nog zicht te houden op overwintering. Een nederlaag betekent dat PSV het niet meer in eigen hand heeft, zeker als VfL Wolfsburg wint van CSKA Moskou.

PSV leek het wel best te vinden en ging met die instelling ook de tweede helft in. Dat kwamen de Eindhovenaren duur te staan. Willem II begon feller aan de resterende 45 minuten en kwam uit een corner op gelijke hoogte. Erik Falkenburg kopte raak. Niet veel later zette hij ook de verdiende 2-1 op het scorebord. Hij controleerde de bal keurig en volleerde op een dito wijze binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen