De Graafschap verliest ook van FC Groningen

21 november 2015, 22:50

De hoop was er in Doetinchem. Tegen FC Groningen, dat nog geen uitwedstrijd won, zou De Graafschap dan eindelijk eens kunnen winnen. Maar dat gebeurde niet. In de eerste helft waren er wel kansen, maar toen Rusnak vlak voor rust de eerste goal maakte, kregen de 'superboeren' weinig meer voor elkaar. De Leeuw zorgde met een prachtige goal voor de 0-2 en dankzij een fout van Larsen schoot Kabasele De Graafschap nog naar 1-2. Meer zat er niet in voor De Graafschap, dat op twee punten blijft staan.

Vijverberg

Vijverberg

Maar het zat De Graafschap niet mee. Padt stond goed te keepen en toen hij door Van de Pavert uit een corner werd verslagen, werd de bal toch nog van de lijn gehaald. De thuisploeg was duidelijk op zoek naar de openingstreffer, maar die viel aan de andere kant. Na een scherpe uitval werd Rusnak alleen voor doelman Jurjus gezet en hij schoot de bal binnen.

Het leek daarmee gespeeld, maar toen Larsen de bal in het eigen strafschopgebied op zijn arm kreeg, keerde de spanning terug. Kabasele faalde niet vanaf elf meter, waardoor er in de slotfase nog genoeg was om voor te spelen. Maar De Graafschap miste de kracht om het FC Groningen moeilijk te maken. Het publiek wachtte op een echt slotoffensief, maar dat bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen