Cocu: "Natuurlijk ben ik ontevreden met dit resultaat"

22 november 2015, 00:13

PSV-coach Phillip Cocu spreekt van een teleurstellende avond. De Eindhovenaren kwamen zaterdag op bezoek bij provinciegenoot Willem II niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Gaston Pereiro bracht PSV vroeg in de eerste helft nog wel aan de leiding, maar kwam door twee goals van Erik Falkenburg in de eerste zeventien minuten van het tweede bedrijf met 2-1 achter. Luuk de Jong redde met een treffer in de 73ste minuut het punt voor de landskampioen.

"We pakten het initiatief, kwamen op voorsprong en hadden tot de laatste vijf a tien minuten voor rust goed de controle. Dat was goed", analyseert Cocu de eerste helft van het duel in Tilburg op de officiële website van PSV. "Op dat moment werd het wat minder, wat slordiger. In de rust hebben we daarop besloten om in de tweede helft bij te schakelen, het tempo verhogen om te voorkomen dat we weg zouden zakken. Dat gebeurde na de 1-1 uiteindelijk toch."

"Je moet constant scherp zijn, want één moment kan een wedstrijd doen kantelen. Dat blijkt vandaag maar weer", moppert Cocu. "We dwingen uiteindelijk nog een gelijkspel af, maar natuurlijk ben ik ontevreden met dit resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen