Van Gaal houdt Ronaldo op lijstje: "Afwachten en hopen"

Ger
22 november 2015, 09:58   Bijgewerkt: 22 november 2015, 11:18

Manager Louis van Gaal van Manchester United ziet een rentree van Cristiano Ronaldo op Old Trafford helemaal zitten. De Portugese sterspeler van Real Madrid wordt regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar de Engelse topclub. Hij verliet United in 2009 voor een avontuur bij de Koninklijke.

"We letten op verschillende spelers, niet alleen op Ronaldo. Dit soort voetballers is echter vrijwel onhaalbaar. Laten we afwachten en hopen", geeft Van Gaal aan tegenover de BBC. De oud-bondscoach van Oranje liet afgelopen zomer ook al weten een transfer van de 30-jarige Ronaldo naar United toe te juichen. De international veroverde met The Red Devils drie keer de titel in de Premier League. Daarnaast won hij in Engelse dienst ook onder meer de Champions League.

Ronaldo legde daarna met Real eveneens beslag op meerdere prijzen. Zaterdag beleefde hij echter een dieptepunt met de club uit de Spaanse hoofdstad. De topwedstrijd tegen FC Barcelona ging in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met maar liefst 0-4 verloren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen