Excelsior houdt subtopper Heracles Almelo in toom

Ger
22 november 2015, 14:28   Bijgewerkt: 22 november 2015, 14:38

Heracles Almelo en Excelsior hebben hun onderlinge duel afgesloten op een remise. De ontmoeting tussen beide ploegen in het Almelose Polman Stadion bleef zonder doelpunten. Tactisch spel en een onvermogen om kansen te creëren sierden het toneel. Voor Heracles - de nummer vier van de competitie - een tegenvallend resultaat; Excelsior blijft voor de vijfde keer op rij ongeslagen op vijandelijke bodem.

Heracles presteert dit seizoen ijzersterk in het vernieuwde eigen onderkomen. Van de acht competitieduels voor eigen publiek won de huidige nummer vier er zeven; een ongekend hoog puntenaantal als resultaat. In de voorgaande vijftien seizoenen in de Eredivisie had Heracles namelijk nog nooit zoveel punten als nu na twaalf wedstrijden (25). Het oude record van drieëntwintig punten stamt uit 1964/1965.

Lange tijd hielden beide ploegen elkaar  in evenwicht. De eerste helft kenmerkte zich door twee tactisch-ingestelde ploegen, onaantrekkelijk spel en weinig grote kansen. Excelsior-spits Tom van Weert was nog het dichtst bij een doelpunt, maar miste de scherpte. Hij hielp een zekere treffer om zeep, schoot voorlangs met een hakje en miste een rebound. Robin Gosens mikte namens Heracles in het zijnet.

Geen van beide ploegen slaagde er in de slotfase in om de de bal tegen de touwen te schieten, en dus eindigde de wedstrijd onbeslist. Excelsior zal gezien de kansenverdeling teleurgesteld zijn met 'slechts' een punt. De ploeg hield daarentegen voor het eerst sinds dertien wedstrijden weer eens de nul. Heracles behoudt desondanks de aansluiting met de top.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen