NEC staat open voor winterse transfer topschutter Santos

Ger
22 november 2015, 14:32

Christian Santos is mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van NEC. Algemeen directeur Bart van Ingen geeft toe dat de Nijmeegse promovendus bereid is mee te werken aan een vertrek van de goaltjesdief in de winterse transferperiode.

De international van Venezuela beschikt over een aflopend contract, waardoor NEC een goed bod op de aanvaller niet kan weigeren. "We hebben altijd al gezegd dat als we een transfer kunnen realiseren en daarmee kapitaal generen dat we dat zullen doen", aldus Van Ingen tegen FOX Sports. "Dat neemt niet weg dat we zowel Rens van Eijden als Santos pogen voor NEC te behouden. Tegelijkertijd weet je dat we in categorie 1 zitten. De financiële middelen zijn niet zo dusdanig dat we dat ten alle tijden kunnen doen."

"Ons credo is dat we talent willen voortbrengen en ontwikkelen. Dat hebben we al laten zien met onder anderen Alireza Jahanbakhsh en Navarone Foor. Als die jongens te goed zijn en zich daarmee in een positief plaatje spelen, dan is een transfer de consequentie", weet de NEC-directeur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen