Stevens met Hoffenheim nipt onderuit in Berlijn

Jw
22 november 2015, 18:08

Huub Stevens wacht nog altijd op zijn eerste competitiezege als trainer van 1899 Hoffenheim. De Nederlandse trainer zag zijn ploeg op bezoek bij Hertha BSC met minimale cijfers verliezen (1-0). De wedstrijd werd beslist door een eigen doelpunt van Eugen Polanski. 

In het besneeuwde Berlijn stond Hoffenheim in defensief opzicht opnieuw goed. Stevens heeft het voor elkaar gekregen zijn verdediging dicht te timmeren, maar er is tegelijkertijd nog altijd niet gescoord onder leiding van de Limburger. In de eerste twee wedstrijden speelde Hoffenheim twee keer met 0-0 gelijk, wat werd gezien als een duidelijke verbetering. Ook vandaag kwam Hoffenheim niet tot scoren. 

Polanski maakte weliswaar een doelpunt, maar deed dat aan de verkeerde kant van het veld. Hij verwerkte een vrije trap van Tolga Cigerci tot een eigen goal. Hoffenheim was in de tweede helft machteloos in aanvallend opzicht en er werd dan ook niet gescoord door de bezoekers. 

Door de nederlaag zakt Hoffenheim naar de laatste plaats in de Bundesliga. Hertha BSC presteert juist boven verwachting met een vierde plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen