Kramer opgelucht na eerste doelpunt in de Kuip

Jw
22 november 2015, 18:15

Michiel Kramer droomde er als jongetje al van, maar zondag werd het eindelijk werkelijkheid. De spits liet het Legioen in de Kuip voor de eerste keer juichen door de 3-0 voor zijn rekening te nemen. Toch ging Kramer niet helemaal uit zijn dak, waar hij na afloop wel een verklaring voor had. 

"Vond je mij ingetogen juichen? Het was meer opgelucht juichen, laat ik het daar maar op houden", zei Kramer na de 5-0 zege op FC Twente tegen Metro. "Het was alweer enige tijd geleden dat ik überhaupt had gescoord en een doelpunt in De Kuip maken was me nog helemaal niet gelukt. Daar hikte ik een beetje tegenaan."

"Voor mezelf was dat een drempel waar ik overheen moest. Ik ben een spits en die moet doelpunten maken. Als je vier wedstrijden achter elkaar niet scoort, dan krijg je kritiek, zéker bij Feyenoord. Ik ben hier goed begonnen, maar daarna heb ik niet altijd goed gespeeld. Nu hoop ik dat ik die mindere periode achter me heb gelaten."

Dirk Kuyt kreeg een compliment van Kramer, omdat de voorzet technisch gezien perfect was voor hem. "Ik zie voorzetten het liefst naar me toe draaien, omdat ik dan de meeste kans heb om voor mijn tegenstander te kruipen. Als een voorzet 'recht' wordt gegeven, is de verdediger altijd in het voordeel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen