Internazionale scoort er tegen promovendus eindelijk op los

Jw
22 november 2015, 22:56

Internazionale heeft zondagavond de koppositie weer overgenomen in de Serie A. De Nerazzurri deden dat met een klinkende zege op promovendus Frosinone: 4-0. Het was de eerste overwinning van het seizoen, die met meer dan één doelpunt verschil werd afgedwongen. 

Wie naar de ranglijst kijkt, kan helemaal niets aanmerken op Internazionale. De ploeg gaat aan de leiding in Italië, maar toch was het thuispubliek hard toe aan een klinkende zege. Promovendus Frosinone was daar uitermate geschikt voor. De nummer achttien van de Serie A liet zich gebruiken als kanonnenvoer. 

Jonathan Biabiany begon tegen Frosinone voor het eerst dit seizoen in de basis bij Internazionale en hij opende direct de score. Normaal gesproken haalden de Milanezen vervolgens de voet van het gas, maar nu drukte de ploeg van trainer Roberto Mancini door. De andere treffers kwamen op naam van Adem Ljajic, Jeison Murillo en Marcelo Brozovic. 

Over een week gaat Internazionale op bezoek bij Napoli. Die wedstrijd zal in een rechtstreeks gevecht om de koppositie gaan, want de club uit Napels volgt Inter op twee punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen