Wenger verwacht Coquelin lange tijd kwijt te zijn

Jw
22 november 2015, 23:47

Francis Coquelin staat mogelijk maanden langs de kant met een zware knieblessure. De Franse middenvelder, die verzekerd is van een basisplek bij Arsenal, heeft waarschijnlijk schade opgelopen aan zijn kniebanden. Dat weet het Franse L'Equipe te melden. Bovendien heeft trainer Arsene Wenger in media gezegd dat het om een 'serieuze' blessure gaat. 

Coquelin wordt maandag verder onderzocht, maar Arsenal rekent voorlopig niet op zijn inzetbaarheid. Ook Mikel Arteta viel zaterdag in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen West Bromwich Albion uit. De Spanjaard zal niet zo lang uit de roulatie zijn, maar hij mist wel het treffen met Dinamo Zagreb in de Champions League. 

De lappenmand van The Gunners zit daardoor overvol. Aaron Ramsey, Theo Walcott, Jack Wilshere, Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain en Tomas Rosicky zijn ook nog niet inzetbaar. Mathieu Flamini, de ervaren Franse middenvelder, wordt gezien als de vervanger van Coquelin, die dit seizoen veel indruk maakt op het middenrif van de Londenaren. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen