Ubachs niet naar Oranje Leeuwinnen, Lorsheyd vervangster

23 november 2015, 10:16

Marieke Ubachs heeft zich bij Arjan van der Laan, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, afgemeld voor de oefenwedstrijd tegen Japan op zondag 29 november in Volendam. De doelvrouw van FC Twente kampt met een schouderblessure. Telstar-keepster Barbara Lorsheyd is als vervangster opgeroepen.

Ubachs ontbrak eind oktober ook al in de vriendschappelijke interland van Nederland in en tegen Polen. Destijds had ze eveneens last van haar schouder en werd ze vervangen door Lorsheyd. Ubachs was vorige week de beste speelster van FC Twente in de return tegen FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League, maar kon uitschakeling daarmee niet voorkomen.

Selectie Oranje Leeuwinnen: Mandy van den Berg (LSK Kvinner FK), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (FC Twente), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (PSV), Stefanie van der Gragt (FC Twente), Claudia van den Heiligenberg (USV Jena), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheyd (Telstar), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (-), Manon Melis (-), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern Munchen), Shanice van de Sanden (FC Twente), Renée Slegers (FC Linköping), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (Arsenal), Kirsten van de Ven (FC Rosengård) en Kelly Zeeman (Ajax).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen