Luckassen: "Dezelfde passie en strijd tegen Partizan"

23 november 2015, 10:41

AZ is zo goed als uitgeschakeld in de Europa League, maar het neemt de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado van komende donderdag nog wel serieus. De Alkmaarders staan met nog twee duels te spelen laatste in de poule, op zes punten van de tweede plaats.

AZ beleefde zaterdag een goede generale voor het treffen met de Serviërs, SC Heerenveen werd in het eigen AFAS Stadion met 3-1 verslagen. "Tegen Heerenveen waren we vanaf het begin de betere ploeg", zegt verdediger Derrick Luckassen op de officiële website van AZ. "We kwamen ongelukkig op achterstand, maar ook daarna bleven we goed spelen. We hebben terecht gewonnen. Dit zijn goede overwinningen. Twee weken geleden ook al tegen Vitesse. We doen weer mee. Het gaat lekker. Dit moeten we vasthouden."

"Men kan van ons verwachten dat we met dezelfde passie en strijd de wedstrijd tegen Partizan ingaan", blikt Luckassen vooruit op donderdag. "Het wordt moeilijk om ons te kwalificeren, maar hopelijk kan er nog iets moois gebeuren. We gaan natuurlijk voor de overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen