Van Gaal: "Winnen van PSV wordt niet gemakkelijk"

23 november 2015, 11:03

Manchester United kan zich komende woensdag in de thuiswedstrijd tegen PSV verzekeren van een plek in de achtste finales van de Champions League. Manager Louis van Gaal stelt dat vooral het gelijkspel bij CSKA Moskou in de derde speelronde heel belangrijk is geweest voor zijn team.

Manchester United is met zeven punten de koploper in de poule, PSV en VfL Wolfsburg volgen met ieder zes punten op de tweede plaats. CSKA Moskou is met vier punten de hekkensluiter. Manchester United is de enige club in de groep die een punt buitenshuis wist te pakken, in Moskou tegen CSKA.

"Je moet altijd je thuiswedstrijden winnen en dat punt in Moskou is heel belangrijk voor ons", zegt Van Gaal op de officiële website van Manchester United. "Na dat gelijkspel zei ik dat we op koers lagen en ik ben nog steeds van mening dat ik daar gelijk in heb. Als we PSV verslaan, dan zijn we geplaatst voor de volgende ronde."

"Het is ontzettend belangrijk om te winnen, maar het is niet gemakkelijk. Elke wedstrijd moet nog gespeeld worden, je kan niet op voorhand al zeggen dat je zal winnen", vervolgt Van Gaal. "PSV heeft Wolfsburg verslagen en volgens mij is het een goede ploeg. En natuurlijk hebben ze ook van Manchester United gewonnen." Dat was medio september, in de eerste speelronde van de CL-poulefase.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen