Ancelotti sluit terugkeer naar Real Madrid niet uit

23 november 2015, 11:16

Carlo Ancelotti staat open voor een terugkeer bij Real Madrid. De Italiaanse oefenmeester leidde De Koninklijke in het seizoen 2013/2014 naar de langverwachte Decima (de tiende Europese titel in het clubvoetbal), maar werd afgelopen zomer bedankt voor zijn diensten en ingeruild voor Rafael Benitez. Die is na de verloren Clásico tegen FC Barcelona (0-4, zaterdag) verder onder druk komen te staan.

"Een terugkeer naar Real Madrid voor het komende seizoen? Waarom niet", zegt Ancelotti in gesprek met het Italiaanse Rai Radio 1. "Dat geldt ook voor Paris Saint Germain en Chelsea. Ik voelde mij prettig bij de teams waar ik als coach heb gewerkt. Maar ik heb eerder al gezegd dat ik pas volgend seizoen terugkeer als trainer. Aan die beslissing zal niets veranderen, ik heb al een aantal clubs afgewezen."

Naar verluidt is Real-vedette Cristiano Ronaldo klaar met Benitez, al betwijfelt Ancelotti die verhalen. "Ik heb een week geleden nog gesproken met Ronaldo en er is niets over een slechte verstandhouding met Benitez uit zijn mond gekomen", besluit de Italiaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen