Mourinho: "Spelers van Chelsea stralen weer vertrouwen uit"

Jw
23 november 2015, 16:40

Chelsea kan zich dinsdag met een beetje geluk kwalificeren voor de volgende ronde in de Champions League. Voor trainer José Mourinho, die nog altijd onder druk staat in Londen, zou dat een opsteker zijn in het tot nog toe dramatische seizoen. De Portugese trainer heeft na de 1-0 zege van afgelopen weekend in de Premier League weer volop hoop.

Hoewel de winst met een minimaal verschil werd geboekt, heeft het Mourinho vertrouwen gegeven. "We hebben het goed gedaan tegen Norwich City en ook in de wedstrijden daarvoor, waarin we verloren. Dus we moeten dit niveau zien vast te houden. We richten ons nu op de Champions League. We staan er goed voor, alleen zijn we er nog niet. Morgen kunnen we ons kwalificeren en als we de lijn van de laatste tijd kunnen doortrekken, denk ik dat we een uitstekende kans daarop maken."

Mourinho vertelt waarom. "Ik ben te spreken over het vertrouwen dat het team uitstraalde tegen Norwich, terwijl er toch veel druk was om een goed resultaat te boeken. We zijn erg geconcentreerd en weten wat we moeten doen." Volgens de Portugees heeft Diego Costa ook nieuw vertrouwen gevonden. De Spaanse schutter stond lange tijd droog, maar zijn winnende doelpunt van afgelopen weekend heeft hem goed gedaan.

Chelsea neemt het dinsdag op tegen het nog altijd puntloze Maccabi Tel Aviv. Concurrent Dinamo Kiev staat op slechts twee punten achterstand, maar gaat op bezoek bij de sterke koploper FC Porto.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen