Sneijder krijgt Denizli als trainer bij Galatasaray

Jw
23 november 2015, 16:52   Bijgewerkt: 23 november 2015, 18:32

Galatasaray heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De leiding van de Turkse topclub heeft een principe-akkoord bereikt met Mustafa Denizli, zo bracht voorzitter Dursun Özbek maandagmiddag naar buiten. De voormalig bondscoach van Turkije, een echte oude rot in het vak, is daarmee de opvolger van de onlangs ontslagen Hamza Hamzaoglu.

Hamzaoglu werd afgelopen donderdag plotseling ontslagen. Assistent Claudio Taffarel, de voormalig Braziliaanse doelman, werd als interim-trainer aangesteld. Hij zat afgelopen weekend al op de bank en zal ook woensdag de ploeg van Wesley Sneijder nog onder zijn hoede hebben als die het in de Champions League opneemt tegen Atlético Madrid. Daarna neemt Denizli het over.

Denizli, die voor anderhalf jaar zal tekenen, is een oude bekende van Galatasaray. Voor de 66-jarige oefenmeester is het alweer zijn derde periode bij de club. Hij zat tussen 1987 en 1989 en 1990 en 1992 al op de bank bij de Turken. Denizli heeft ook bij de aartsrivalen Fenerbahçe en Besiktas gewerkt en was bondscoach van het nationale elftal van Turkije. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen