Perez stoort zich mateloos aan 'leugens' over Ronaldo

Jw
23 november 2015, 20:42

Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, sprak maandag zijn vertrouwen uit in trainer Rafael Benitez. De preses van de Spaanse grootmacht haalde daarnaast uit naar diverse berichten over de relatie tussen hem en Cristiano Ronaldo. Hij ontkende ook gesprekken te hebben gevoerd om de Portugese sterspeler te verkopen.

"Kritiek die niet klopt, stoort me. Het irriteert me dat er wordt beweerd dat ik mensen heb opgezocht om te praten over de verkoop van Ronaldo. Ook zou ik bepaalde dingen hebben gezegd over Ronaldo. Dat is allemaal niet waar", stelde Perez bij de persconferentie, die in het leven was geroepen om het aanblijven van Benitez te verduidelijken.

Ook klopt het volgens Perez niet dat Ronaldo intern zou hebben aangegeven dat Real Madrid geen prijzen kan winnen onder Benitez. "Cristiano heeft zoiets nooit gezegd. Niemand heeft iets negatiefs over Benitez gemeld. Ook Ronaldo niet, hij is een goede jongen."

"Het stoort me dat mensen tegen mij zijn, maar het is in wezen allemaal tegen Real Madrid bedoeld. De berichten die gericht zijn op het destabiliseren van Real Madrid, waren niet waar", herhaalde Perez nog maar eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen