'Feyenoord denkt bij vertrek Vilhena aan terugkeer Fer'

Jw
23 november 2015, 23:36

Leroy Fer is binnenkort mogelijk weer te bewonderen op de grasmat in De Kuip. De Oranje-international is bij de Rotterdamse club in beeld om een vertrek van Tonny Vilhena in de winterstop op te vangen, meldt het Algemeen Dagblad. Fer zou voor een half jaar gehuurd kunnen worden van Queens Park Rangers, maar ook PSV denkt aan de middenvelder.

Fer overweegt een terugkeer op de Nederlandse velden, omdat QPR dit seizoen niet meedoet om promotie naar de Premier League. De 25-jarige speler uit Zoetermeer, die tussen 2007 en 2011 in de hoofdmacht van Feyenoord speelde, dreigt daardoor uit beeld te raken bij veel belangstellende clubs.

Fer staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van PSV, meldt het dagblad. De Eindhovenaren probeerden het al een keer eerder bij de krachtige middenvelder, die afgelopen zomer door een blessure noodgedwongen een streep zette door een transfer naar Sunderland.

Feyenoord houdt er rekening mee dat Vilhena in de winterstop voor een paar honderdduizend euro verkocht kan worden. Het contract van de aanvoerder van Jong Oranje loopt medio 2016 af. De 20-jarige linkspoot kan onder trainer Giovanni van Bronckhorst niet rekenen op een vaste basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen