"Hoop dat iedereen nu doorheeft dat het vijf voor twaalf is"

24 november 2015, 07:49

FC Twente kreeg zondag in de Kuip een zoveelste dreun te verwerken. De ploeg uit Enschede, de afgelopen seizoenen steevast te vinden in de top of subtop van de Eredivisie, verloor kansloos met 5-0 van Feyenoord. De Tukkers staan na dertien wedstrijden nog maar één puntje boven de rode degradatiestreep.

In TC Tubantia reageert technisch directeur Ted van Leeuwen op de wedstrijd in de Kuip. "Het was aan de ene kant een bevestiging van wat we al wisten, maar anderzijds ben ik ook wel geschrokken dat het zo diep zit. Ik hoop dat iedereen nu wel doorheeft dat het vijf voor twaalf is."

"Tot aan de aftrap in De Kuip had ik in elk geval nog niet het gevoel dat dat besef bij iedereen was ingedaald", vervolgt de directeur van FC Twente. "De knop was nog niet bij alle spelers omgezet. Toen wij voor het seizoen zeiden dat het een jaar van overleven zou worden, werd dat hier en daar weggelachen. Je proefde bij sommige spelers tot voor kort nog zoiets van: 'Het zal wel loslopen. Wij met Twente tikken een ploeg als Cambuur toch zo weg?' Nou, we weten inmiddels beter met z'n allen. En wie het nog niet wist, weet het nu."

Belangrijk is nu wat er in de transferperiode gaat gebeuren. "Daar zijn we dagelijks mee bezig. We hebben wel ideeën, maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk wat er bij ons gaat gebeuren (het mogelijke vertrek van Ziyech, red.). Dat heeft mede invloed op de zaken bij ons. Maar dat wij zelf ook wat gaan doen, staat vast."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen