Roma hoopvol in Camp Nou: "Beste team wint niet altijd"

24 november 2015, 11:30   Bijgewerkt: 24 november 2015, 12:20

AS Roma staat dinsdag voor de lastige taak om zijn tweede plaats in de groep te verdedigen. De Italianen hebben één punt voorsprong op concurrent Bayer Leverkusen, maar moeten in Camp Nou aantreden tegen koploper FC Barcelona. Bayer Leverkusen treft BATE Borisov, de hekkensluiter.

Roma moet winnen in Barcelona om er zeker van te zijn dat het na de vijfde speeldag nog steeds aan de goede kant van de streep staat. Een loodzware opgave gezien de topvorm waarin Barça steekt, maar coach Rudi Garcia houdt hoop. "Voetbal is een mooi spel, het beste team hoeft niet altijd te winnen. Ik ben ervan overtuigd dat geen enkele ploeg onverslaanbaar is. Als we niet geloven in onze kansen, gaan we zeker verliezen."

"We moeten onze mogelijkheden benutten en keihard werken", vervolgt de trainer. "Duidelijk is dat Barcelona het meeste balbezit zal hebben, wij moeten zo goed mogelijk omgaan met de kansen die we krijgen. We moeten ook niet de hele wedstrijd alleen maar gaan verdedigen, dan verliezen we namelijk zeker."

Op de eerste speeldag pakte Roma voor eigen publiek een punt tegen Barça, het werd 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen