Twente reageert: "We wisten dat Doyen gehackt was"

25 november 2015, 16:35

Nu de contracten van FC Twente met Doyen Sports op straat zijn komen te liggen, is het grote vingerwijzen begonnen. Volgens Ted van Leeuwen, de technisch manager van de club, ligt de fout bij de investeringsmaatschappij. Hij stelt bovendien dat Twente op de hoogte was van het feit dat er bij Doyen een lek zat.

"We wisten dat Doyen gehackt was en gingen er vanuit dat er binnen afzienbare tijd iets op internet zou verschijnen", reageert de beleidsbepaler tegen het AD. Voor voorzitter Aldo van der Laan was het uitlekken van de contracten de welbekende druppel, hij legde dinsdagavond zijn functie naast zich neer. Van Leeuwen heeft vandaag zijn verhaal gedaan bij de selectie. "De spelers zijn ingelicht over het vertrek van de voorzitter, maar ze kunnen er niet zoveel mee. Er werd gelaten gereageerd. De spelers gingen snel over tot de orde van de dag. Dat is normaal, zij moeten ook vooral zorgen dat het op het veld goed gaat. Het beste medicijn in woelige tijden is ook winnen."

De kans bestaat dat Twente gestraft gaat worden door de KNVB. "Daar kan ik niets over zeggen", luidt de korte reactie van Van Leeuwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen