"Twente bevindt zich in moeilijkste fase van bestaan"

25 november 2015, 17:33

FC Twente heeft in een officieel statement vanmiddag (woensdag) gereageerd op de onrust die er heerst in het kamp van de Tukkers, waar dinsdagavond Aldo van der Laan zijn voorzittersfunctie naast zich neerlegde. "Twente bevindt zich in de moeilijkste fase van haar 50-jarig bestaan", zegt directeur Gerald van den Belt.

Van den Belt beseft dat Twente in zwaar weer zit. "Het is duidelijk dat er heel veel nodig is om de toekomst van de club zeker te stellen. Daarom zijn er vanaf begin dit jaar en afgelopen zomer enorme stappen gezet om de club financieel en organisatorisch weer gezond te krijgen. Daar gaan we onverminderd mee verder", aldus Van den Belt namens het bestuur.

"We liggen volledig op schema met het Plan van Aanpak zoals dat afgelopen zomer is goedgekeurd door de KNVB. Onderdeel van dat Plan van Aanpak zijn nieuwe financiële afspraken met partijen die leningen hebben verstrekt aan FC Twente. Die stappen konden echter niet voorkomen dat we nu opnieuw qua vertrouwen in zwaar weer zijn komen te verkeren. Het bestuur is onaangenaam verrast door de gisteren opgedoken documenten en is nu drukdoende om de KNVB zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen", besluit het bestuur in de verklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen