Ajax gaat aanvallen: "Maar wordt verschrikkelijk lastig"

25 november 2015, 22:06

Frank de Boer beseft dat de situatie van Ajax in de Europa League allesbehalve rooskleurig is. De Amsterdammers vergaarden slechts drie punten in vier duels en moeten daardoor morgen (donderdag) winnen bij Celtic om nog kans te maken op overwintering. Zelfs dan is het nog afhankelijk van Fenerbahçe. "Het wordt verschrikkelijke lastig", besefte De Boer op de persconferentie.

De Boer geeft toe dat de opbrengst van drie punten uit vier wedstrijden tegenvalt. "Na de loting had ik aanvankelijk zeker op zeven punten uit alleen al de thuiswedstrijden gerekend. Het is teleurstellend dat we nu twee duels voor het einde van de groepsfase in deze positie zijn beland. Daardoor hebben we onze verwachtingen moeten bijstellen. Al vind ik nog steeds dat we in deze poule moeten overleven. Het zal alleen verschrikkelijk lastig worden."

Ajax zal moeten winnen in Glasgow, om nog kans te maken op de volgende ronde in de Europa League. "We zullen de deur niet openzetten, maar we gaan uiteraard wel aanvallen", kondigt de oefenmeester aan. "We willen en moeten winnen. Daarom gaan we proberen om te domineren op de helft van Celtic. Daarbij zullen we het veld compact moeten houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen