PSV houdt onthutsend zwak Man United op gelijkspel

25 november 2015, 22:38   Bijgewerkt: 25 november 2015, 22:45

PSV heeft de een-na-laatste groepswedstrijd in de Champions League afgesloten met een punt. Op bezoek bij Manchester United hield het zich uitstekend staande tegen de zeer slordige Engelsen: 0-0. Daardoor hebben de Eindhovenaren overwintering in het miljoenenbal helemaal in eigen hand. 

Met die gedachte begonnen de Eindhovenaren ook. De 2-1 zege in eigen huis dankzij goals van Hector Moreno en Luciano Narsingh vormde natuurlijk een enorme boost vertrouwen: winnen van het grote Manchester kan wel degelijk. PSV kreeg in de eerste helft dan ook een paar goede mogelijkheden om te scoren. Jorrit Hendrix was het dichtstbij met een geplaatst schot.

Mede dankzij Zoet, en toch wel een opvallend slordig Manchester United, bleef PSV overeind op Old Trafford. Het kreeg zelfs nog enkele mogelijkheden om er met drie punten vandoor te gaan. Davy Pröpper stuitte op David de Gea via een afstandspegel en Luuk de Jong werd op het laatste moment verdedigd door Chris Smalling.

Door het doelpuntloze gelijkspel blijft PSV derde (8 punten) en Manchester United tweede (7 punten). Koploper in de groep is Wolfsburg met 9 punten, hekkensluiter CSKA heeft er 4. In de laatste speelronde speelt PSV tegen de ploeg uit Moskou, Wolfsburg ontvangt United. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen