Blind: "In de tweede helft hebben we niet gevoetbald"

25 november 2015, 23:56

In het kamp van Manchester United kijkt men met een enigszins vervelend gevoel terug op de thuiswedstrijd tegen PSV. De Engelsen hadden het bijzonder lastig met de Nederlandse club en zakten in de tweede helft erg ver weg. "Het was een lastige wedstrijd voor ons", zag basisspeler Daley Blind.

De Oranje-international vond dat zijn team niet slecht aan het duel begon. "We hebben redelijk goede kansen gekregen, konden van daaruit voetballen. Dan laten we het liggen in de tweede helft", zei hij voor de camera van SBS 6. "Toen hebben we niet meer gevoetbald, in tegenstelling tot PSV. Zij speelden goed georganiseerd voetbal en lieten het aankomen op duelkracht. We kregen nog wat kansjes, maar dit is geen mooi resultaat natuurlijk."

Blind beseft dat de remise tegen PSV geen dramatisch resultaat is, al moet de Engelse club in de laatste speelronde nog wel aan de bak tegen VfL Wolfsburg. "Al met al zijn wij niet ontevreden. We moeten het maar tegen VfL Wolfsburg afmaken. We weten wat we willen om ons naar de zege te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen