Ziyech teleurgesteld in leugens FC Twente

26 november 2015, 13:02

Het zijn zware tijden voor Hakim Ziyech. Door de problemen van zijn club FC Twente speelt hij nu niet voor de titel, maar staat hij met zijn ploeggenoten in de onderste regionen van de Eredivisie. Ziyech zegt in een interview met Elf Voetbal niet boos te zijn. "Maar ik ben wel teleurgesteld."

Het was de toenmalige trainer van FC Twente, Alfred Schreuder, die Ziyech overhaalde om van SC Heerenveen naar Enschede te komen. "Hij was er op dat moment ook nog overtuigd dat FC Twente er als club goed voorstond", legt Ziyech uit. "Ook hij had gekozen voor de uitdaging om in De Grolsch Veste de strijd aan te gaan met de traditionele top drie. In de gesprekken die mijn zaakwaarnemer met voorzitter Joop Munsterman voerde, werd die ambitie ook voorgespiegeld."

Niet veel later bleek het allemaal heel anders te zitten. FC Twente zit in grote financiële problemen en de een na de andere speler vertrok. "Ik ben niet kwaad geweest. Wel teleurgesteld. Als verhalen op leugens blijken te berusten, is dat pijnlijk."

Eerder liet de creatieve speler al weten dat het wat hem betreft genoeg is. Ziyech hoopt in de winter naar een andere club te verhuizen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen