Hateboer aast op goed resultaat: "Geen lelijk eendje zijn"

Ger
26 november 2015, 14:20

Hoewel FC Groningen na vier duels al is uitgeschakeld in de Europa League, wil Hans Hateboer op bezoek bij Olympique Marseille graag een goed resultaat neerzetten. De verdediger hoopt daarmee toch nog wat glans te geven aan de Europese campagne van de bekerwinnaar.

"Eindigen met maar één puntje in de poule... Nee, je wil niet het lelijke eendje zijn. We moeten een resultaat halen om de club op de kaart te zetten. We zullen moeten vechten met elkaar", zegt Hateboer tegen RTV Noord. "We moeten de spirit houden, want als je weggeveegd wordt zit je zondag ook niet lekker in de wedstrijd (thuis tegen ADO Den Haag, red.). Ik merk dat ook bij mijn teamgenoten. Er waren felle tackles op de training, er is hard getraind."

Vanwege de terreuraanslagen in Parijs zijn fans van FC Groningen niet welkom in het stadion. "Voor de rest krijg ik er niet zoveel van mee hoor. Ik lees het nieuws wel, maar ik hou me vooral met de wedstrijd bezig", aldus Hateboer. "Ik voel me wel veilig hier, hoor. Er zijn volgens mij genoeg beveiligers hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen