Ajax mag nog hopen na late goal Cerny

26 november 2015, 23:06

De uitschakeling van Ajax was erg dichtbij, maar vlak voor tijd schoot de jonge Vaclav Cerny Ajax toch nog naar de overwinning. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van coach Frank de Boer op achterstand, maar Milik repareerde de schade nog voor rust. Daarna volgde een duel vol slordigheden en fouten, maar uiteindelijk stond Ajax toch aan de goede kant en is er nog steeds een kans op de volgende ronde.

Maar de Amsterdammers herpakten zich. Eerst was het Fischer die scoorde, maar de treffer werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Na ruim twintig minuten was het wel raak. Opnieuw was Fischer erbij betrokken. Hij reageerde goed op een geblokt schot van Lasse Schöne, maar kreeg de bal in twee pogingen niet achter Gordon. Gelukkig was Milik er ook nog en hij ramde de bal wel in het net. Ajax was daarna vaak beter en gevaarlijker dan de Schotten, maar op inzet kwam de thuisploeg toch nog een heel eind.

En dat was niet genoeg voor Ajax en Celtic. In de slotfase was al duidelijk dat Fenerbahçe van het al geplaatste Molde FK ging winnen, dus bij een puntendeling zouden beide teams uitgeschakeld zijn. En dus was het alles of niets. Voor Ajax werd het alles. De jonge Cerny kwam er bij een counter snel uit en hij schoot de bal in de korte hoek binnen. Voor Celtic is het Europese avontuur afgelopen en Ajax heeft het niet in eigen hand. Maar dat was vandaag het maximaal haalbare en dus mag Ajax tevreden zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen