De Boer opgelucht: "Beloond voor aanvallende wissels"

Jw
27 november 2015, 07:40   Bijgewerkt: 27 november 2015, 08:12

Ajax nam donderdagavond drie punten mee uit Glasgow, maar dat hadden er net zo goed nul kunnen zijn. De Amsterdammers speelden tegen Celtic een matige tweede helft, maar beslisten daarin wel de wedstrijd in hun voordeel. Trainer Frank de Boer zag dat zijn aanvallende wissels goed uitpakten.

"Ik heb aanvallend gewisseld om de winst naar ons toe te trekken. Daar zijn we uiteindelijk ook voor beloond", aldus De Boer voor de camera van FOX Sports. Nadat Vaclav Cerny en Donny van de Beek al in de ploeg waren gekomen, werd ook pinchhitter Yaya Sanogo nog gebracht. Uiteindelijk maakte Cerny het verschil.

De achttienjarige Tsjech rondde een counter koelbloedig af. "Hij is een heel groot talent. Hij is er nog lang niet, maar heeft de potentie om een grote speler te worden", zei De Boer over de buitenspeler.

"We hadden het geluk een beetje aan onze zijde", zag ook De Boer, die beseft dat het moeilijk wordt om met Ajax te overwinteren. "Dit was een welkome zege, maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Wij moeten in de laatste groepswedstrijd Molde verslaan. En dat wordt moeilijk. Zij kunnen goed counteren. En dan moet Fenerbahçe nog van Celtic verliezen. Die kans is klein. Maar zolang we een kans hebben, gaan we er voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen