Luckassen: "Frusterend, dit is niet de eerste keer'

Jw
27 november 2015, 09:27

AZ ging donderdag ondanks een goede wedstrijd met 2-1 onderuit in de Europa League. Daardoor maken de Alkmaarders geen kans meer op de volgende ronde in het tweede toernooi van Europa. Verdediger Derrick Luckassen en aanvaller Vincent Janssen hadden er na afloop de pest in, omdat het er voor hun gevoel wel in zat.

"Het begint voorin al, met druk zetten. Dat is jammer, dat is klote, zonde ook, want het is helemaal niet nodig. Ik denk dat het een onnodige nederlaag was", vond Janssen, die niet tot scoren kwam, tegenover FOX Sports. "En als we voorin die goals maken, worden die foutjes achterin misschien niet zo afgestraft", was hij ook zelfkritisch. 

"Dit is niet de eerste keer", reageerde Luckassen, die zijn 'man' Aboubakar Oubarou zomaar liet scoren bij de gelijkmaker. "Ik denk dat we opnieuw goed hebben gespeeld, maar we maken de kansen niet af. En dan kun je verwachten dat je er eentje tegen krijgt. We moesten dit duel gewoon winnen, zoals wel vaker dit seizoen in de Europa League. We speelden wel aardig, maar we scoren niet."

AZ speelt in de laatste groepswedstrijd tegen koploper Athletic de Bilbao, dat zich gisteren plaatste voor de volgende ronde. Het is niet zo dat beide heren er geen zin meer in hebben. "Kom maar op met die wedstrijden, ik vind het prachtig. We moeten zorgen dat we die uitwedstrijd nog winnen, voor een goed gevoel. Dan kunnen we het afsluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen